damer, är celluliter lämnar du rädd för att visa upp dina ben

Ordet celluliter är inte en favorit för många människor, särskilt kvinnor. Detta otäcka lite problem för många kvinnor är rent ut sagt irriterande. Celluliter orsakar många bild problem och för många kvinnor är detta en anledning till att täcka upp på stranden, inte bära korta kjolar eller shorts. Även om vi lider av en hel del villkor på grund av modern livsstil celluliter är inte en av dem, som fall av celluliter har noterats för cirka 150 år sedan i Europa.

Celluliter är mest vanliga i området av skinkorna, mage, lår och ben. Medan de flesta kvinnor bär sin viktökning på dessa områden, behöver du inte vara överviktig för att ha celluliter. Celluliter uppstår när fett ackumuleras på ett visst område och sedan buktar genom vävnaden som vilar precis under ytan av huden.

Celluliter är bara kroppens naturliga sätt att lagra fett i vuxna kvinnor. Det uppskattas att omkring 95% av alla kvinnor har celluliter. Det tenderar att utvecklas i den subkutana fettdepåer. Detta lager av fett är unik i sin struktur jämfört med de andra skikten eftersom dess feta delar är strukturerade i särskilda kamrar med strängar av kopplade vävnaden runt omkring.

Det finns många orsaker till uppkomsten av celluliter, men det viktigaste är: stillasittande livsstil, graviditet, koffein, felaktiga arbetsställningar, skadade vener, för fet mat, ohälsosam kost, rökning, stress, intima kläder.

vad som orsakar celluliter?

Celluliter orsakas av små överfyllda fettceller som uppträder exakt under huden. Dessa celler har blivit förstorad orsakar dem att ta upp mer utrymme mellan hudens bindväv än vanligt, fettet sedan expanderar dessa utrymmen resulterar i den överliggande huden dimpling i. Dessa fettceller finns i regel i lår och skinkor av kvinnor, även om män kan också lida med dessa fula knölar.

finns det sätt att minska celluliter?

utöva

Ja, detta är en ingen tycker om att höra, men det är oerhört viktigt. Ju mer fett du har, desto mer märkbar celluliter och en stillasittande livsstil leder till en härdning av bindväv, vilket orsakar en dimpling av huden.

Motion hjälper med att minska celluliter eftersom den ökar blodflödet till de områden som ofta drabbas med celluliter. Det hjälper också med övergripande cirkulationen och hjälper metaboliserar fett så att de inte sätter sig på kroppen och det gör att kroppen att avgifta.

Muskler tar upp mer utrymme i huden, inte låta fettet att forma till celluliter. Övningar för bum celluliter bör ingå som en del av omfattande övningar för att eliminera celluliter, men du kan inte utgå från att en viss del av kroppen kommer att förbättra natten. Om du kombinerar motion med ett bra anti celluliter grädde du se positiva resultat mycket snabbare än om man förlitat sig på celluliter grädde ensam.

diet

Ja, jag vet att andra otäcka ordet. om du menar allvar med att minska dina celluliter du måste också skära ned på fett konsumtion och totala kaloriintaget i din kost samt lägga fram de ansträngningar att bränna överflödigt lagrat fett i dessa speciella områden. Självklart att behöva göra dessa saker är svårare att göra än att bara applicera krämer, men resultaten kommer definitivt bli mer märkbar på lång sikt.

slutligen

Som du har sett celluliter är mycket vanligare plats än du kanske har trott och med några många kvinnor sufferring från det finns en hel del behandlingar, potions och krämer poppar upp som lovar att ge dig tillbaka snygga ben utan någon ansträngning. Men varnas flesta är bara ett slöseri med pengar och tid, och bara ge dig tillfälliga resultat som bleknar bort efter några timmar eller dagar.