cystor på äggstockarna naturlig behandling-en ört som kommer att ge lindring av symptomen av cystor på äggstockarna

Det finns många cystor på äggstockarna naturlig behandling som kanske är bättre och effektivare än de konventionella preventivmedel du kan ha ordinerats av din läkare.

Innan vi talar om den bästa Cysta på äggstockarna naturlig behandling, låt oss svara på frågan – vad är cystor på äggstockarna? Cystor på äggstockarna är små vätskefyllda blåsor som vanligtvis icke-maligna eller cancer i naturen, men kan vara mycket smärtsamt.

Smärtan tenderar också att sammanfalla med din menstruationscykel.

De är vanligare hos kvinnor i åldersgruppen 30 -60 år, tenderar att bildas på äggstockarna, och kan vara i enkel eller multiplar.

Vad orsakar cystor på äggstockarna? När äggstockarna fungerar normalt de producerar ett ägg varje månad. Under ägglossningen, som kallas en cysta-liknande struktur en follikel bildas inuti äggstocken.

Denna mogna follikeln spräcker sedan att släppa ett ägg och skalet som är kvar kallas corpus luteum.

Om graviditet inte inträffar gulkroppen, löses bort. När gulkroppen inte löser sig, som det ska den bildar vad som kallas cystor på äggstockarna.

Vilka är de vanligaste symtomen och behandlingar?

Det är viktigt att komma ihåg att du inte kan uppleva alla de symtom som anges nedan. Antalet och intensiteten av symptomen tenderar att variera från kvinna till kvinna, men de vanligaste är:

Ett. Smärta i nedre delen av buken: Vanligtvis en konstant eller intermittent molande värk som kan stråla ut från nedre delen av magen till nedre delen av ryggen och låren. Du kan också uppleva bäckensmärta strax innan mens eller strax innan det slutar och ibland under samlag.

2. Fullhet eller tyngdkänsla i buken, en känsla av att vara uppsvälld

Tre. Fördröjda, oregelbundna, eller ovanligt smärtsamma perioder.

4. Torsion: En olidlig smärta när cystor blir vridna blockerar blodflödet till cystor.

En naturlig ört som hjälper till att balansera dina hormoner.

Agnus Castus även känd som Vitex används flitigt av kvinnor som har cystor på äggstockarna på grund av det balansera effekter på de kvinnliga hormonerna.

Det har andra positiva egenskaper på kroppen som minskar uppsvälldhet, trötthet, ömma bröst, ångest, huvudvärk och hjälper till att normalisera oregelbundna perioder.

Du kan antingen använda denna ört som en fluidextract, som en tinktur, i pulverform eller följ instruktionerna på någon egen förpackning av Agnus Castus produkten används.

Denna ört är bäst tas först på morgonen, eftersom det är den bästa tiden att påverka hypofysen, det främsta målet för denna ört. Resultaten ses ofta inom veckan av att använda det.

Ett varningens ord, ta inte den ört om du är gravid eller planerar att bli gravid inom en mycket snar framtid. Det är också klokt att undvika att kombinera det med preventivmedel eller preventivmedel piller.