bröstpumpar i Torrance

Under de senaste 20 åren har en uppsjö av forskning har visat att många hälso-och utvecklingsmässiga fördelar som amning kan ge till barn. Bröstmjölk innehåller antikroppar som kan skydda ditt barn från virus och bakterier. Bröstmjölk är också den mest kompletta näring för spädbarn, och om Fed bröstmjölk, barnen tenderar att vara lite smalare, vilket kan främja en korrekt vikt nivåer senare i livet.

Inte bara kommer ditt barnbidrag, men du som ammande mamma kommer också, i termer av att göra post-partum viktminskning lättare, minskar risken för bröst-och äggstockscancer, och genom att utveckla ett starkare band med bebisen. Genom att använda en bröstpump du kan säkert hålla på amning när på jobbet. Den Medical Centre Compounding Pharmacy bär lättanvänd Medela bröstpump på rekommendation av damernas vårdenhet vid Little Company of Mary Hospital i Torrance.

Som en Torrance leverantör av bröstpumpar, kommer högt utbildad personal vid Medical Centre Compounding Pharmacy berätta att Medela bröstpump sätter mindre stress på mamma eftersom pumpningen erfarenhet är närmare den naturliga diande av en baby. Denna bröstpump kommer också att förbättra den mängd mjölk som utvunnits under ett pumpande session. Dessa bröstpumpar kan antingen köpas eller hyras, så du vill prata med en tekniker och låta dem svara på alla dina frågor om ammande pumpar.

Du kan även välja att använda en bröstpump för att pumpa alla bröstmjölken för ditt spädbarn. Kanske barnet inte är bekväm med amning, eller barnet har svårt med amning eller föredrar flaskor. Pumpning all din mjölk att mata in flaskor är ett bra val eftersom barnet kommer fortfarande att få alla de hälsofördelar som härrör från modersmjölken. När du letar efter bröstpumpar du kommer att vilja överväga användningen av Medela bröstpump, har det några av de mest avancerade designen finns i branschen.

Tillsammans med bekvämligheten oro kring amning är det också viktigt att övervaka din kost noggrant. Prata med din läkare om vad du bör äta och intag och vad du bör undvika. Allt du tar in i din kropp kommer sannolikt att ha viss effekt på din bröstmjölk och därmed barnet.

I slutändan är det viktigaste att komma ihåg är att både den kortsiktiga och långsiktiga hälsa av din dyrbara bebis är sannolikt att påverkas av dina utfodring beslut. Du kommer nästan säkert ha en friskare och glada barn, om du väljer att amma. Bröstpumpar och andra medhjälpare är ett effektivt sätt att göra det beslutet lättare och hjälpa till att göra amma mer bekväm och fullt möjligt nu oavsett vad din livssituation är.