bröstlyft

Bröstlyft, även kallad mastopexy, är en av de mest populära av alla kosmetiska bröst operationer av goda skäl. Den estetiska förbättringar som skapats av den kirurgiska tekniken tar säkerligen den anatomiska frågan om bröst ptos, men ännu viktigare, hjälper till att lösa de smärtsamma känslomässiga problem som ofta förknippas med hängande bröst.

Bröst ptos är den medicinska termen för degeneration av bröstvävnaden, vilket leder till en ihålig, utsträckt, avlång eller platt utseende. Beroende på storleken och formen på brösten, kan dessa förändringar vara mindre eller kan vara extrema, men är alltid märkbara för det drabbade kvinnan. Större bröst är mer benägna att slutföra degeneration av vävnaden, vilket leder till en övergripande nedåtgående projektion av hela bröstet högen. Mindre bröst kan vara mindre drabbade och den minsta kanske bara lider ptos av bröstvårtan / vårtgården komplex. Degenerativa bröstvävnad förändringar är resultatet av ålder och aktivitet, men kan påskyndas genom bröst, genetik, graviditet, amning och livsstilsfaktorer.

Denna ptotic process är normalt och är inte smärtsam eller skadliga för hälsan eller funktion av brösten. Däremot påverkar ptos definitivt kroppsuppfattning, självkänsla och inre förtroende hos många kvinnor som ser förändringarna som en defekt i sina fysiska kroppar. Ptos kan ha omfattande effekter inklusive brist på sexuellt intresse, depression, ångest, känslor av underlägsenhet, förändringar i sociala interaktioner och även utveckling av psykosomatiska sjukdomar såsom gastrointestinala problem, huvudvärk, ryggont och andra förtryckta stressrelaterade syndrom.

Ptos i sig enraging till det inre jaget och är kränkande för id. I allmänhet, kvinnor är mycket känsliga för åldersrelaterade kroppsliga förändringar och en del kvinnor är helt förkrossad av de grymma förändringar genomdrivs i aldrig sinande tidens gång. Ptos är inte mindre allvarligt än andra kroppsliga förändringar och kanske ännu mer skadliga, eftersom brösten är en av de främsta symbolerna för det kvinnliga könsidentitet och hjälpa till att definiera varje kvinna som den person hon verkligen är, inifrån och ut.

Bröstlyft kommer i en mängd olika former, allt från minimalt traumatisk för ultra-invasiv. Målet för varje hiss är att optimera det estetiska bröstet genom att förbättra placeringen av bröstet högen, åtstramande den underliggande vävnaden och höja bröstvårtan position. Sammantaget har dessa förändringar leder till en högre, mer ungdomlig titta och känna bröst som är tilltalande för ögat och handen …

Traditionell fullt bröstlyft (även kallad klok mönster eller nyckelhål hiss) utförs typiskt med ett ankare snitt, som egentligen är en uppsättning av tre snitt som helt Resculpt bröstet högen. Denna teknik är känd för att kunna skapa stora förändringar i brösten placering, utseende och känsla, men detta sker på bekostnad av ibland märkbar ärrbildning. En populär och mer upplyst teknik är den vertikala mastopexy (även kallad slickepinne eller LeJour hiss), som eliminerar den stora och märkbara inframammary snitt från den fulla hiss. Modifierad bröst lyfter kommer i ännu mindre invasiva sorter, såsom Benelli hissen (även kallad munk, koncentriska eller areolar mastopexy) eller den minst inkräktande halvmåne hiss (även kallad periareolar mastopexy).

Bröstlyft kan utföras som ett fristående förfarande eller skulle kunna kombineras med bröstförstoring för en total bröst föryngring kirurgi. Använda bröstimplantat att förbättra hissen tekniken är idealisk för kvinnor som har förlorat en betydande mängd av naturlig vävnad efter amning eller kvinnor som bara vill bli större och anatomiskt hävas. Den bästa delen om en kombinerad förstärkning / mastopexy operation är den kirurgiska synergi njöt av läkaren och patienten. Snitt kan användas för både förfaranden och bedövande och operativa risker kan delas, vilket alltid är att föredra, jämfört med 2 enskilda operationer.

Beslut om den bästa bröst listan proceduren för dig är en fråga om individuell smak och omständigheter. Storleken och allmäntillstånd på dina bröst kommer att hjälpa din plastikkirurg för att rekommendera den bästa tekniken för att möta dina behov och förväntningar. Det är viktigt att undersöka alla dina alternativ noga så att du förstår exakt vad du är företag och vad du realistiskt kan förvänta sig från operationen. Viktigast av allt, bör du välja din kirurg mycket noggrant, eftersom ingen enskild faktor kommer att påverka din slutliga kirurgiska resultat mer än ditt val av läkare. Om planeras och genomföras med eftertanke och förståelse, kan ett bröstlyft göra en enorm positiv förändring i varje kvinnas liv. Den fysiska förändringen kan vara den mest märkbara, men de psyko-emotionella effekter kommer utan tvekan vara den mest värdefulla …