bröstförstoring upplysningar – vad du verkligen behöver veta

Att ha en “boob jobb” har blivit mer och mer populär bland kvinnor i alla åldrar. Icke-partisk bröstförstoring informationen är ovanligt men och mestadels vad du hittar på nätet är hämtad från en av kommersiell organisation eller en annan. Enkelt, lätt att förstå och icke-partisk plastikkirurgi informationen är vad denna webbplats för avsikt att tillhandahålla.

Vilka är skälen till att kvinnor vill ha bröstförstoringar?

Endast kosmetiska – Stora bröst tenderar att ses som önskvärda

Av känslomässiga skäl – Ofta kvinnor som inte känner feminina nog så missnöjd med sin nuvarande bröst mätningar kan ha en förstärkning

Olika typer av implantat:

Modern dag bröstförstoring görs med silikongel implantat eller saltlösning implantat. Utvecklingen går i riktning mot en grov, strukturerad gel implantat som är tänkt att minska risken för kapselbildning (se nedan).

implantatets form:

Implantat kan vara runda eller droppformade formad.

Runda implantat är mer populära och mer omedelbart noticable som ett implantat.

Riv-droppformad tenderar att vara mer naturlig och begärt mer av damer som inte vill göra sina förbättringar kända för andra.

snitt:

I den naturliga viker eller skrynklar under bröstet – detta är faktiskt den mest typiska och moderna tekniker lämna ett ärr som är knappt synliga.

På den nedre gränsen av aureola

Genom armhålan

Genom naveln

Din läkare skulle prata igenom med dig vilka val är bättre.

implantatet:

Över muskeln – är Implantat placeras ovanpå bröstmuskeln, under fettvävnaden av den naturliga bröst. Denna metod ger typiskt mer projektion, och det är väl lämpad för kvinnor som har en tillräcklig mängd av naturlig bröstvävnad för att täcka kanterna av implantatet.

Under muskeln – är Implantat in under bröstmuskeln. Detta alternativ är mycket bättre för kvinnor som inte har så mycket naturlig bröstvävnad för att täcka kanterna av implantatet.

anestesi:

Bröstförstoring kirurgi utförs normalt antingen under narkos eller intravenös sedering i kombination med lokalbedövning.

avgifter:

De totala kostnaderna för bröstförstoring operation varierar, men börjar på runt $ 6000 / £ 4000. Den totala kostnaden bör omfatta kirurgens arvode, löpande avgifter anläggning, avgifter anestesi och kostnaden för implantaten själva.

livslängd:

De flesta bröstimplantat behöver för att komma ut i något skede i patientens liv. Det uppskattas att moderna implantat kan pågå cirka 15 år. Dessutom bör man ta hänsyn till att extrema vikt fluktuationer (inklusive de som förknippas med att vara gravid) kan påverka utseendet på brösten under tiden. Det är fullt möjligt att, i framtiden, kan du lust att ta itu med hängande eller andra estetiska problem med bröst revisionskirurgi.

förfarandet:

Individen är märkt för kirurgisk behandling. Din läkare kommer att göra markeringar på brösten och även de omgivande områdena. Dessa märken består i snitt märken, liksom vanliga mätningar som kommer att användas av din läkare som en visuell riktlinje under hela det kirurgiska ingreppet.

Anestesi administreras och patienten är förberedd för operation. Du kommer att få narkos, eller ibland, “Twilight” sedering via IV.

För er som har en stark mage, eller ens en stark känsla av nyfikenhet, har jag inkluderat en enastående videoklipp på min hemsida visar exakt vad som sker i ett bröst utökar operation.

risker och komplikationer:

Trots att problemet är låga, i huvudsak de mest vanliga misstagen består av infektion, kraftig blodförlust, blåmärken, vävnadsdöd, förlust eller ökning av känsla, asymmetri, implantat bristning, och kapselbildning (en stelnande av brösten på grund av bildning av ärrvävnad runt implantatet). Din läkare kommer att förklara eventuella ytterligare risker specifika i ditt fall.

återvinning & driftstopp:

Eftersom det finns flera alternativ när det gäller snitt och implantat placering, kan återhämtningstid varierar mycket. Normalt, men behöver du inte mindre än två dagars vila efter operationen, då en period av flera dagar av minskad aktivitet. Majoriteten av patienterna kan gå tillbaka till arbetet efter flera dagar till en vecka. Då igen, kan inflammation och ömhet vara närvarande i 3-4 veckor.