bröstförstoring operationer, varav en är lämplig för dig

Innan beslut fattas skall genomgå någon bröstkirurgi, är det viktigt att ha en tydlig kunskap om de olika typer av operationer bröstförstoring tillgängliga.

Som rekommenderas av Yvonne Lee i sin bok “till alla kvinnor som vill förbättra sina bröst naturligt, men vet inte hur man startar”, är det bäst att söka flera samråd med olika kirurger som olika kirurger kan använda olika tekniker, har olika åsikter, och kommer att ha olika estetiska preferenser.

En typ av bröstförstoring operation är “Benelli mastopexy (peri-Areola bröstlyft)”. Peri-vårtgården bröstlyft är en av flera tekniker för bröstlyft varvid ärr är utformade runt vårtgården. Det är användbart för kvinnor med en utskjutande nippel / vårtgården komplex (kallas ibland torped eller missiler formade bröst), och kan också användas för att minska storleken på vårtgården samtidigt.

För att vara lämplig för Benelli mastopexy, patienten måste vara vid god hälsa, och inte har några aktiva sjukdomar eller redan existerande medicinska tillstånd. På grund av den naturliga sträckningen och slapp i huden på brösten efter graviditeten, är rekommenderar det starkt att patienten väntar tills hon inte längre vill ha några ytterligare barn innan ha operationen.

En annan typ av bröstförstoring operation är bröstförstoring. Det är tekniskt känd som augmentation mammoplasty, är det ett kirurgiskt ingrepp för att öka storleken och formen på en kvinnas bröst av flera skäl. Orsakerna kan vara att öka kroppens kontur av en kvinna som känner att hennes bröst är för liten, för att rätta till en minskning av bröst volym efter graviditeten, för att balansera en skillnad i bröst, eller ens som en rekonstruktiv teknik efter bröstkirurgi.

Varje patient ska förstå att i varje operation, skulle smärta och obehag ingå. Eftersom varje individ har olika kropp utgör, kommer de att behöva spenderas olika mycket tid på deras återhämtning, skulle detta resulterar i en förlust av tid från arbete och andra aktiviteter. Som alla kirurgiska ingrepp ger ärr, är det viktigt att vara mycket säker på vad ditt beslut är innan du fortsätter, eftersom ärret är permanent.

Bröstlyft (Mastopexy) är en annan bröstkirurgi tillgängliga. Bröstlyft kirurgi utförs för att ta bort överflödig hud för hängiga bröst utan att kraftigt minska storleken på bröstet. Det görs vanligen som en kosmetisk förfarande där bröstet ges en mer ungdomlig och perky utseende.

Bröstlyft är lämplig för kvinnor som är nöjda med storleken på sina bröst men är missnöjda med hängande och förlust av fasthet som sker med åldern. Bröstlyft kirurgi kan utföras på friska kvinnor i alla åldrar. Som en del äldre kvinnor har en större sannolikhet för hängiga bröst, är det mer vanligt att välja operation bröstlyft.

För de kvinnor som har för avsikt att förstora sina bröst med hjälp av implantat, kan de anser också bröstlyft utföras tillsammans eftersom det har en lyftande effekt för de förstorade brösten. En kvinna som vill höja ställning nedåtriktade bröstvårtor eller minska storleken på stora vårtgården kan överväga Mastopexy också. Det kirurgiska ingreppet är också ett val för dem som vill balansera asymmetrin i brösten eller att matcha en frisk bröst till en som har opererats för bröstcancer.

Bröstförminskning är en operation som utförs av cosmestic kirurger. Det finns flera skäl till varför vissa kvinnor väljer att genomgå en operation bröstförminskning i någon del av sitt liv. De kunde möta smärtor torteras av nacke och ryggsmärtor på grund av de stora hängande bröst. Deras axeln kan också vara öm på grund av bh bandet skär in i dem. För en del kan det vara ännu svårare för dem att utöva, idrotta, och passa in kläder. Därför är bröstförminskning utförs för att producera mindre, lättare och fastare bröst som är i proportion till kroppen. Dessa resultat kan bidra till att läka patientens fysiska eller känslomässiga smärtor.

Om patienten är rökare, han / hon kommer att krävas för att sluta röka minst en vecka före och efter operationen. För dem som är överviktiga, kommer de sannolikt att bli ombedd att förlusten de extra pounds innan operationen. Kvinnor som planerar att amma någon gång i tiden rekommenderas inte att genomgå denna operation. Kvinnor med elastisk hud skulle ha en bättre chans för brösten att omvandla tillbaka till sin ursprungliga täthet.

Det är mycket viktigt för dig att överväga riskerna och komplikationerna av bröstkirurgi. Ett antal online webbplats fungerar kommersiellt, detta gör det möjligt för dem att inte lämna ut alla uppgifter om komplikationer och risker för Bröstkirurgi. Det är viktigt att sammanställa information från olika källor som den skulle kunna stöd i ditt slutgiltiga beslut.