bröstförstoring Information – bröstförstoring förmåner

Bröstförstoring genom bröstförstoring operation ger fördelar utöver en mer attraktiv, bättre proportionerade siffra. Förtroende och självkänsla kan få ett kraftigt uppsving, och alternativen kläder ökar.

Generellt när en bröstförstoring utförs är implantat införas i brösten. Det finns två olika typer av bröstimplantat som erbjuds. Silikon är den mest populära typen av bröstimplantat, men saltlösning implantat är också ett alternativ. Anledningen till att bröstimplantat av silikon har vunnit så mycket popularitet de senaste åren är att det är ett känt faktum att de känner sig mer som vanliga bröst än saltlösning bröstimplantat gör.

Om du är generad av dina små bröst, du absolut inte ensam i ditt obehag. Tusentals kvinnor är självmedveten om sina pojkaktiga figurer vid exponeras på stranden, och avundsjuka när de ser låga necklines och lockande dekolletaget i andra. Dessutom är många kvinnor som en gång haft fast, fulla bröst bedrövad att hitta dem hängande längre och längre efter varje graviditet.

gör ett unflattering område smickrande igen

Huruvida den skyldige är gener som gav dig mindre bröst eller graviditet och amning, den ständigt hotande blandning av tid och allvar, de flesta av oss vill att våra bröst för att se pigg och ganska stora (med stora, menar jag minst en full B-kupa, inte nödvändigtvis en DD). Våra bröst behöver inte titta deras ålder, och kvinnor som har olika stora bröst kan känna sig bekväma med en balanserad bröst. Denna sistnämnda fråga är en som inte bara gör oss känna sig obekväma om utseendet på våra bröst, men som också gör det svårt att hitta en bh som passar på båda sidorna, särskilt om man är en kopp eller mer mindre än den andra.

I grund och botten, vi gillar det när våra bröst ser bra. Det gör oss känna sig trygga och bättre om oss själva. Om du inte längre nöjda med hur dina bröst ser ut, då implantat kirurgi kan vara det bästa alternativet. Till skillnad från resten av vår kropp, ut bröst storlek, form och fasthet är en del av vår kropp som vi inte kan förbättra men kost och motion. Merparten av tiden kirurgi är det enda sättet att göra våra bröst fylligare och har rundare, mer tilltalande kontur.

Vilka är några av de vanligaste fördelarna med bröstförstoring?

Bröstförstoring är oftast ganska framgångsrika på att göra brösten större och fylligare. Resultaten kanske inte ser ut exakt som “naturliga” större bröst, med bröstimplantat, bröst tenderar att vara lite mer rund och mindre hängiga än naturliga bröst av samma storlek. De flesta kvinnor tycker att dessa skillnader vara en förbättring.

Förbättra din kroppsuppfattning. Vissa kvinnor känner att deras kropp inte är proportionell grund av storleken på sina bröst. Med bröstimplantat hjälper dem att känna sig väl avvägda.

Ger kvinnor självkänsla. Vissa kvinnor känner att de bedöms av storleken på sina bröst och inte har självförtroende som följd. Om en kvinna var självmedveten om hennes bröst, med bröstimplantat ger henne förnyat självförtroende.

bröstimplantat storlek

Storleken på de använda bröstimplantat beror på flera faktorer, inklusive proportionerna hos patienten, den bröstimplantat form, önskad mängd klyvning och utskjutande av bröstet implantatet själv när det betraktas från sidan. De flesta patienter har funnit efter operationen att bröstimplantat tenderar att inte synas så stort som naturliga bröst, så storleken på bröstimplantat kan verka mindre än vad du tänkt. Å andra sidan kan beställa bröstimplantat i en storlek som är för stor leda till allvarliga komplikationer efter bröstimplantat kirurgi. En kompetent kirurg kommer inte tänja på gränserna för din kropp med hjälp av en överdimensionerad bröstimplantat, så du bör tala olika storlekar över med din kirurg för att bestämma storleken bröstimplantat som är rätt för dina behov.

Hur lång tid tar bröstförstoring operation?

Bröstförstoring operation tar vanligtvis ungefär en till tre timmar att slutföra. Längden av förfarandet varierar beroende på den teknik som används, den placering av implantat, patientens anatomi, och typ av anestesi används.

Biverkningar

Bröst stödsystem är ett vanligt förfarande, men ändå kan orsaka allvarliga biverkningar. Dessa biverkningar kan vara allt från mindre till allvarliga, inklusive dödsfall som orsakas av infektion. Andra mer vanliga biverkningar tillfälligt obehag, ömhet, svullnad, blåmärken, och rynkor. Bröstet kan bli mycket känsliga efter operation. Båda metoder för implantering kan producera dessa biverkningar. Silikonimplantat har blivit känt för att orsaka de värsta och mest skadliga biverkningar. Enligt forskare och läkare, de eventuella biverkningar av bröstimplantat av silikon inkluderar associationer till bröst-och lungcancer och autoimmuna sjukdomar.