bröst hälsa är oerhört viktigt att varje kvinna

När det kommer till ordentlig bröst hälsa, nyckeln till att få det hela rätt är att komma ihåg att det inte behöver vara rocket science, det har bara vara med jämna mellanrum så att bröst hälsa övervakas ordentligt. Ditt liv och bröst hälsa är för viktig för att inte känna den senaste och bästa om kvinnors hälsofrågor och beprövade.

Visste du att endast 10% av frågorna bröst hälsa hänförs till familjens gener, desto högre andel av hänsyn till miljön, kost eller livsstil frågor. Antioxidanter är intimt involverade i att förebygga cellskador – den gemensamma vägen för cancer, åldrande, och en mängd olika sjukdomar. Antioxidanter är viktiga förutsättningar för att förebygga cancer, eftersom de stabiliserar mycket reaktiva fria radikaler som annars kan skada vårt DNA och påbörja processen med utvecklingen av cancer.

Bröst hälsa är mycket viktigt för vuxna kvinnor och god självkänsla om bröst och alla fysiska funktioner är mycket viktiga för yngre flickor. Nyckeln till bröst hälsa är att känna igen förändringar i hur dina bröst ser ut och känns. Bröst hälsa är en viktig del av kvinnors liv när de blir äldre och ansikte ökad risk för bröstcancer. Med nuvarande kvinnors hälsa statistik i USA, är behovet av att utbilda och tillhandahålla effektiva kosttillskott för att upprätthålla bröst hälsa en nödvändighet. Det första steget en kvinna kan ta för att upprätthålla bröst hälsa är att ta sig tid att förstå anatomin av bröstet och schemalägga regelbundna fysiska tentor.

förebyggande

Den bästa politiken för bröst hälsa är förebyggande med självrannsakan och använda termografi till skärmen för problemområden, som kan dyka upp som fibrocystiska förhållanden eller allmän inflammation. Ditt liv och bröst hälsa är för viktig för att inte känna den senaste och bästa om kvinnors hälsofrågor och beprövade. Vi vet att kost, livsstil och stress spelar en viktig roll i att förebygga sjukdomar, och dessa är platser i vår vardag där vi får ha något att säga.

Vidare anses det att kvinnor inte bör förlita sig på mammografi heller. Kvinnor är bara screenas vart tredje år, och, oftast, kan en mammografi bara upptäcka en brösttumör när den har ökat i 8 år. Vid tiden tumören når 10 år, kan det vara för sent. Den andra sak att komma ihåg är att en mammografi bara kan sålla den del av bröstet som kan sättas in i “klämman”. Det kan inte screena under armhålan eller mellan brösten till exempel.

slutsats

Varje gång någon bröst fångar ditt öga, minns hur viktigt bröst hälsa är att din lycka. I det kinesiska medicinska uppfattning, är alla delar av kroppen sammankopplade, vilket leder till de slutsatser som bröst hälsa är kopplade till menstruation, motion, kost och mental hälsa, bara för att nämna några. Den enskilt viktigaste sättet för dig att aktivt driva bröst hälsa är med regelbunden screening av bröstcancer. Sänkning övervikt med hälsosam mat är en viktig del av förebyggande och behandling.

Eftersom bröst tillhör energiområdet av hjärtat, är bröst hälsa föremål för vår kost, cirkulation, känslor och trossystem. Att vara vaksam om dina bröst hälsa är särskilt viktigt för kvinnor med hög risk, så att veta din riskfaktorer för triple negativ bröstcancer är viktig. Din bröst hälsa är inte bara nödvändigt för dig själv, men är ganska viktigt för ditt barn eftersom du bröst hälsoproblem med dig barnet om du matar mamma.