botox är vackert

Botox injektioner har använts i årtionden för en rad olika medicinska skäl inklusive kosmetisk förbättring. Den Botox Mississauga och Botox Toronto kliniker ge injektioner i en kontrollerad, trygg, medicinsk miljö. Dr Michael Weinberg är en Royal College certifierad plastikkirurg som driver och äger båda klinikerna. Dr Weinberg är chef för plastikkirurgi vid Trillium Health Centre och har över tio års erfarenhet av att utföra Botox behandlingar.

Medicinska experter har känt att muskelsammandragningar bidrar till pares och kramper, men har också upptäckt att muskelsammandragningar orsakar linjer och rynkor. Endast utbildad och kvalificerad läkare ska administrera Botox. Lösningen är vetenskapligt skapas och formuleras på ett laboratorium strikt för medicinsk användning. När injiceras, blockerar lösningen kemikalien orsakar neurotransmissionen, vilket hämmar muskel kontraktion och gör att muskeln att slappna av. De kosmetiska effekter av medicineringen varar 3 till 4 månader, beroende på injektionsstället, och den mängd Botox krävs under förfarandet.

Den Botox Toronto Clinic erbjuder kosmetisk behandling för linjer och rynkor i olika ansikts-och hals områden att minska många gemensamma problem, bland annat pannan linjer, linjer rynka pannan, kråksparkar, och rökarens linjer. Behandlingarna ge patienter med en naturlig och subtil förbättring så verkar de pigg och utvilad.

Patienter delta i ett inledande samråd utnämning att fastställa problemområden och önskade resultat. Frågor besvaras och behandlingsalternativ diskuteras och förklaras. Den Botox behandling är en snabb och smärtfri procedur, eftersom lösningen administreras med en mycket liten nål. I många fall varar behandlingstillfället 10 minuter eller mindre. Blödning inträffar sällan, men är inte onormal tillsammans med minimal rodnad eller svullnad på injektionsstället. Dessa symtom försvinner vanligtvis inom den första timmen efter injektionerna.

Patienter som väljer Toronto Botox behandlingar slipper obehag och läkningstiden av typiska kosmetiska kirurgiska ingrepp. Individer upplever lite svullnad, blåmärken eller smärta efter injektionerna och omedelbart uppmanas att återgå till normala aktiviteter.