botemedel för repetitiva svampinfektion

P-piller och antibiotika kommer inte åtgärda repetitiva svampinfektion. De skadar den naturliga vaginala atmosfären, vilket torde förvärra ditt tillstånd. Vill du veta hur? De antibiotika förstöra alla mikroorganismer i slidan urskillningslöst. Följaktligen goda bakterier som utsöndrar mjölksyra, som håller slidan sura och avvärja framväxten av jästorganism, förstörs.

Du kan använda några naturläkemedel och hem rättsmedel för att eliminera detta problem permanent utan att skada den vaginala miljön. Dessa enkla åtgärder innehåller samma beståndsdelar som används vid framställning av livsmedel och för behandling av vanliga sjukdomar. I denna tid av snabba åtgärder, ligger dessa ingredienser förbigåtts av oss.

Därav utmärkt metod för att stoppa en återkommande svampinfektion är att börja införliva väljare som stödet återinföra immunitet kroppen och vaginal flora. Införliva ingredienser såsom vitlök, gurkmeja, ostmassa, kärnmjölk, honung etc. vitlök och gurkmeja är kraftfulla antibakteriella medel. Ostmassa och kärnmjölk är bra källor till goda bakterier. Honung vårdar och ger lugnande effekt. Du kan antingen använda dessa komponenter
Så det bästa sättet att stoppa smittan är att börja med ingredienser som hjälper till att återställa kroppen oralt eller tillämpa lokalt på vaginan.

Åtgärd repetitiva svampinfektion? För att öka effektiviteten i denna repetitiva svampinfektion, kan du bli tvungen att ge upp vissa livsmedel såsom vitt bröd som framställts genom användning av jäst, raffinerat socker, pickles och andra produkter som innehåller jäst av något slag. Dessutom undviker douching slidan och istället rengöra slidan 2 gånger per dag med hjälp av vanligt vatten. Klä upp i bomullskläder som spelar en viktig roll för att förhindra utfällning av fukt i slidan. Håll dig borta från att använda parfymer och deodoranter som består av kemikalier i slidan för att dölja den dåliga lukten. Har du inte samlag förrän du inte får väl helt.