bota vaginal jäst infektioner naturligt

Vaginal jäst infektioner kontrollampa tecken – en tjock vita flytningar, klåda, smärta vid samlag och en brännande känsla vid urinering. Jäst drabbade sjukdomen effektivt kan botas med olika huskurer. I naturens underbara gåvor kan hjälpa oss en hel del i detta avseende.

Ett. Borsyra Kapslar: Borsyra har milda antiseptiska och anti svamp egenskaper som kan bota infektionen. En kapsel av borsyra bör införas i slidan varje natten för att minska de irriterande symptomen.

2. Föna ditt privata område. Åstadkomma detta genom att lyfta ett ben och blåser varm luft mellan benen. Var noga med att fokusera på ditt könshår. Det är fukten från detta område som ofta orsakar jäst infektioner. Gör denna process en del av din vanliga dusch och bad rutin tills du ser resultat.

Tre. Den vitlök som du skulle kräva för denna infektion hem rättsmedel bör vara färska och inte bearbetas. Du kan få vitlök från din lokala livsmedelsbutiker men bara se till att det är färskt. Färsk vitlök är nyckeln till denna svampinfektion hem åtgärda.

4. Vanligen använda vaginal svampinfektion naturläkemedel inkluderar – vitlök, oregano olja, “levande yoghurt”, äppelcidervinäger, kärnmjölk eller ostmassa tillverkad av getmjölk, tea tree olja, etc. Dessa är alla billiga ingredienser. De ger inga biverkningar, skadar inte din kropp och de hjälper döda den bakomliggande orsaken till infektionen.

Fem. Inkludera två glas kärnmjölk i din dagliga kost. Varje kväll innan du går till sängs dricka ett glas kärnmjölk. Detta bidrar till förstörelse av infektionen orsakar jäst. Om det tas regelbundet kan minska risken för infektion.

6. Ät denna yoghurt minst en gång om dagen. Genom att konsumera det, kommer kulturen (Lactobacillus acidophilus) i det absorberar in i blodet och gå till jobbet.

7. Svampinfektion Naturläkemedel behandla den underliggande orsaken till infektionen och även hjälper till att avlägsna gifter och föroreningar från kroppen. Antibiotika masker helt enkelt infektion eller tillfälligt botar infektionen – bara att blossa upp igen i ett par månader som till skillnad från naturläkemedel de dödar inte den grundläggande orsaken till infektionen.