bota en svampinfektion – rätt kost

Det finns en mängd bra sätt att bota en svampinfektion genom att förändra sättet du äter varje dag. I förfina din kost, kommer du introducerar livsmedel som hjälper spänna ditt immunförsvar och hjälper kroppen att bli av med denna svampinfektion. Också, att minska mängden jäst livsmedel du äter som bröd och rullar, kommer hjälpa till att stoppa en stor majoritet av infektioner. Det finns ett stort antal livsmedel du kan äta för att utrota smittan innan det spårar ur. Dessa är stora steg du kan följa för att få ett lyft i din kamp med jäst infektioner.

Äta hälsosam mat som innehåller bra delar av alla vitaminer och mineraler du behöver kommer att bidra till att göra ditt immunförsvar starkare och beredda att slåss av sjukdom. Ett bra vitamin för att införliva i överflöd i din kost är C-vitamin eller askorbinsyra, som kan ge ett ytterligare uppsving för din immunmekanism. Det sårar aldrig att inkludera en hälsosam motion plan i ditt dagliga agenda när det gäller att göra ett försök att hålla sig frisk. Ett alternativt sätt att begränsa dina chanser att ta en svampinfektion är att använda färre steroider eller antibiotika.

Det enklaste sättet att minska dina chanser att få en svampinfektion är att begränsa mängden jäst i din kost, så skära ner på mängden bröd, rullar, lager och kakor du förbrukar. Du kan fortfarande längta efter mat du behöver för att ge upp, men håll dig till din plan och du kan få bättre hälsa och stoppa jäst infektioner.