bli av med en svampinfektion – att bli av svampinfektion hemma

Om du läser den här artikeln så kan jag berätta att du är intresserad om hur man kan bli av svampinfektion. Om du är, så läs vidare. I denna artikel kommer jag att prata om hur man kan bli av jäst infektioner på bekvämligheten av ditt eget hem.

Har du någonsin försökt att bli av med en svampinfektion? Jag menar verkligen att bli av med det? Om du har, vet du hur svårt det kan vara, jag slår vad du har försökt varje kräm och salva din läkare har ordinerat, och ja det kan fungera för ett par veckor och sedan vad, kommer infektionen tillbaka, värre än tidigare. Anledningen till detta mitt lidande vänner är att du inte tar bort den grundläggande orsaken till infektionen, du är bara helt enkelt maskera infektion med dessa krämer och salvor. För att du helt att utrota svampinfektion, bör du ta bort den från rötterna.

Infektionen är faktiskt orsakas av en svamp som är en del av vår kropp, är de svampar som heter Candida albicans. Nu är denna typ av svampar är vanligtvis vilande och inte skadligt, men om din kropp går igenom en stor obalans, som du blev sjuk, du är gravid eller bara din vanliga månatliga period, kan det utlösa överväxt av av svamp, och om det händer kommer det definitivt leda till en infektion.

Nu Nedan är bara några enkla huskurer som du kan använda för att bli av svampinfektion hemma.

Köp några äppelcidervinäger om du inte har en i ditt hus, blanda upp det i vatten och sedan använda den för att tvätta och rengöra det smittade området. Apple cider har en hel del anti bakteriella egenskaper som kan hjälpa döda svampen.

I ditt närområde stormarknad få lite vanlig yoghurt, inte får den sötade en eftersom socker är den viktigaste livsmedel av infektionen. Nu får en tampong och doppa den i yoghurt, när tampongen har sugit upp yoghurt, sätter in i slidan. De goda bakterierna i yoghurt hjälper slåss av svampen som orsakar infektionen.

Lossa upp dina underkläder. Nu denna sista tips är faktiskt mer av praktik snarare än en hem åtgärda. Men eftersom svampen trivs på våta och fuktiga delar av vår kropp, är det lämpligt att du bär löst bekväma kläder. Välj kläder som låter huden andas och låta svetten avdunsta. Försök att inte ha tajta läderbyxor eller kläder som kan komma i kontakt med det smittade området.

Nu ovanstående huskurer är mycket kraftfull, men du måste veta hur man använder dem på rätt sätt för dem att vara mycket effektiv