blåsor från svampinfektion

Alla människor, män, kvinnor och även barn, kan få blåsor svampinfektion på huden. De är ganska vanliga och varje del av kroppen kan utveckla dem. De varmaste delarna av kroppen är i riskzonen för denna typ av infektion, liksom dina naglar, veck mage, underarmar, bröst och ljumske. Spädbarn får ofta detta i sin mun eller blöja område.

Människor kommer oftast komma ner med Candidiasis på huden, vilket är en Candida-arter, och är bara en typ av svampinfektion. Det är känt att det finns mer än 20 olika typer av raser av Candida. Candida är en typ av svampar som frodas på den mänskliga huden och kan utvecklas till infektion.

Du är mer sannolikt att få en svampinfektion när du blir äldre. Frisk hud är att effektivt kunna blockera jäst från att växa, men organismen kan tränga igenom nedskärningar eller andra skador i huden. De flesta ytliga hudinfektioner, som är en rödaktig utslag med en tandad kant, kan lätt behandlas och botas.

Svampar och bakterier är normalt närvarande i den mänskliga kroppen. Några av dessa mikroorganismer är hjälpsamma, andra gör varken skada eller bra, och ytterligare andra reaktioner utlöser såsom infektioner. Det är en svamp som är som mögel kallas dermatohpytes, som orsakar svampinfektioner, och denna typ av svamp, liksom andra, lever på din hud, hår och naglar.

En svampinfektion i huden kan vara resultatet av olika typer av svampar. Antibiotika är ofta boven i dramat när en svampinfektion finns inuti munnen. Dessa infektioner kan också vara ett symptom på hiv eller immunbrist sjukdom. Oroa dig inte – mun jäst infektioner är inte smittsam. Eftersom en blöja är så varm och kan ofta vara fuktig, är en infektion sannolikt inom detta område när det gäller spädbarn, i form av en blöjeksem.

Om du är på preventivmedel eller lider av fetma eller diabetes, kan du få en infektion hud jäst. Det finns några vanliga symptom som ses vid hudinfektioner jäst, inklusive klåda, sår eller utslag som tenderar att sprida sig, infekterade hårsäckar som liknar finnar, och allmän rodnad och inflammation.

Hudens utseende kan vara tillräckligt för att göra en diagnos av en hudinfektion, om inga andra riskfaktorer att beakta. För att testa din hud, kan det behöva skrapas. En av de bästa behandlingarna för denna typ av infektion är god personlig hygien. Det är också viktigt att hålla huden torr. Viktminskning är också en bra idé för att förhindra jäst infektioner på huden.

Jäst infektioner på huden och munnen behandlas ofta med anti-svamp hudkräm. Om svampinfektion i naglarna eller är väldigt bryta, är en oral anti-svamp piller vanligen föreskrivs.

Jäst infektioner är ofta förvärras genom att sprida över hela huden, snedvrider naglarna, eller inträffar gång på gång. Om man lider av blåsor svampinfektion, kan de behandlas, men kan komma tillbaka ganska ofta.

För att undvika blåsor svampinfektion, kommer du vill ta stor omsorg för att rengöra och torka din kropp regelbundet. Och om de kan vara pinsamt och ointressant, måste svampinfektion blåsor undersökas av en läkare, som medicinsk rådgivning kommer att vara nödvändigt för att hålla tillståndet uppstår igen, försämras, eller ens flytta från huden till inre områden. blåsor från svampinfektion