behöver inte vara rädd – FSD är botas nu

Choklad, blommor, middagar med tända ljus, skumbad, champagne och passionerat sex, kan detta vara fallet för nästan alla människor på Alla hjärtans dag, men inte för 50 miljoner kvinnor i USA som lider av kvinnlig sexuell dysfunktion (FSD). 43% av kvinnorna i åldrarna 18-59 upplever någon form av FSD under sin livstid, vilket gör dem att leva ett liv i tyst desperation. Känslan av hjälplöshet blir värre när Alla hjärtans dag är dagen för kärlek och romantik, tillvägagångssätt. Oförmågan att få upphetsad och uppnå sexuell tillfredsställelse kan stava en katastrof inte bara i sovrummet utan också i andra områden i livet. Eftersom denna dag närmar sig, par blivit mycket medveten om deras problem och undrar om något positivt som kan göras åt det. Intrinsa kan hjälpa kvinnor med låg sexuell lust, det är en positiv lösning för kvinnlig sexuell hälsa.

Alla hjärtans dag: Din sexuella wake up call

Markera denna Alla hjärtans dag som en dag för din sexuella hälsa wake up call. Kvinnlig sexuell dysfunktion kan behandlas med Intrinsa plåster. Dessa fläckar är tillgängliga på recept och är godkända av FDA för behandling av postmenopausala kvinnor som genomgått hysterektomi. Mer än 70% av kvinnorna lider förlust av libido och sexuell lust på grund av låga testosteronnivåer efter sin operation. Intrinsa plåster återställer nivån av testosteron, öka din sexlust. Låt inte din kondition lägga sordin på din Alla hjärtans dag. Fira denna Alla hjärtans dag utan några bekymmer och njuta av den anda av kärlek och romantik.

Hur verkar Intrinsa plåster arbete?

Intrinsa är tillgänglig i form av lappar och använder den avancerade transdermalt avgivningssystem. Intrinsa plåster ska appliceras på nedre delen av buken hud. De är genomskinliga och kan bäras diskret. Intrinsa plåster fungerar genom att tillföra testosteron till kroppen via huden. Testosteron är ett könshormon, som börjar minska i snabb takt när kvinnor opereras eller är i klimakteriet period. Intrinsa återställer dessa nivåer av testosteron, så att kvinnor kan uppleva samma nivå av upphetsning och sexuell lust som förut.

Ta tillbaka gnistor i sovrummet

Intrinsa plåster kan återställa din sexlust och gör du önskar sex igen. Nej du behöver inte känna sig deprimerad om ditt tillstånd längre. Du behöver inte vara orolig när din partner närmar dig. Gå ut och fira Alla hjärtans dag fullt, ta choklad, laga en måltid hemma för honom, förbereda ett bubbelbad och få din bästa klänning på. Detta Alla hjärtans dag, du och din partner behöver inte vara frustrerad tänker på alla de bra saker du kunde ha gjort, göra alla de saker som du ville göra på alla de romantiska semester innan. Konsultera en läkare nu och be om Intrinsa plåster.