behöver du en vaginal åtstramning grädde

Kvinnor har ofta problem med lös vagina efter förlossningen eller klimakteriet eller ibland på grund av täta kön. Vaginal åtdragning grädde har blivit en populär lösning för lossade slidan eftersom det är säkert och bekvämt att använda. Fler och fler kvinnor blir medvetna om slidan omsorg dessa dagar. Varje kvinna vill ha en fast slidan eftersom det hjälper henne att uppnå större sexuell njutning, tillfredsställa sin partner och bibehåller sin känsla av ungdomlighet.

Det är viktigt att hålla din vagina i form. En mindre och stramare slidan är omtyckt mer än en ur form en. När en vagina är fast, finns det en ökad friktion som kan leda till ökad sexuell upplevelse för båda parter. Ibland, kvinnor undgå att märka hur deras deformerade slidan fördärvar deras sexliv. Använda en vaginal åtstramning grädde kan förbättra vaginal stimulans och bota försenade orgasmer.

Hur skulle du veta att din slida är löst och behöver vård? Tja, det finns ingen standard storlek för denna kroppsdel ??och det varierar från kvinna till kvinna. Din partner kanske kan observera och berätta om fasthet i slidan är normalt eller har ändrats. Om han har några klagomål, kan du följa det själv genom att vissa indikatorer. Till exempel, om du stimuleras lätt eller inte och om du kan greppa fingret med dina vaginala muskler. Vanligtvis slidan är helt stängd under normal tillstånd och öppnar upp på sexuell stimulering. Om du är helt kunna sätta in mer än tre fingrar i slidan, så det kan kräva extra omsorg.

Förutom sexuella missnöje, kanske vaginal uppluckring också resultera i urin problem som oförmåga att hålla urin under en längre tid. Med hjälp av en växtbaserade vaginal åtstramning grädde är enkel och riskfri. Du behöver bara använda krämen några minuter innan sex för att öka sexuell njutning genom att förbättra smörjning omedelbart. Det bekämpar dålig vaginal lukt och stramar slidan naturligt i längden när den används regelbundet.