behandling av bakteriell vaginos utan antibiotika-naturliga bv behandling

Många kvinnor inser inte att behandla bakteriell vaginos utan antibiotika är oftast det mest effektiva sättet att eliminera detta mest obehagliga tillstånd. Det finns mycket goda skäl till varför detta är fallet, och om du har valt att använda fysisk behandling, inte på något sätt känner att du gör dig själv en otjänst. Faktum är att om du lider av återkommande utbrott av BV, då antibiotika troligen inte har någon nytta på lång sikt.

Bakteriell vaginos orsakas av en obalans av pH-nivåer i slidan som sedan orsakar tillväxt av skadliga bakterier, nivåerna av vilka köra om då de nyttiga bakterier som vanligtvis är närvarande i större mängder. Det är dessa bakterier som orsakar de obehagliga symptom på BV som inkluderar en outhärdlig klåda eller sveda runt slidan tillsammans med en vattnig, grå eller vita flytningar som är vanligen grå eller vit till färgen och har en foul, fiskliknande lukt.

Antibiotika fungerar genom att döda bakterier. Tyvärr kan de inte skilja mellan goda och dåliga bakterier så som ett resultat, är alla bakterier dödas. Detta innebär att så snart behandlingen avbryts och bakterier börjar att föröka sig, det finns inte tillräckligt med goda bakterier för att hålla kontroll så hela cykeln börjar igen. Mer oroande antibiotika endast behandla symptomen av bakteriell vaginos men tar inte hänsyn till vad som egentligen har orsakat obalansen i första hand. Därav följer att om varför du fick BV i första hand är fortfarande närvarande, då en ytterligare utbrott är precis runt hörnet!

Behandla bakteriell vaginos utan antibiotika är inte svårt. Några av de vanligaste orsakerna är rökning, overwashing, är “under the weather” och att ha samlag utan kondom. Itu med dessa orsaker först, genom att sluta röka, om så är lämpligt, använda kondom och tvätta endast två gånger om dagen med oparfymerad produkter. Du kan också komplettera din kost med en bra multivitamin.

Nästa, det finns enkla sätt att påskynda avskaffandet av skadliga bakterier. Använda tea vagitorier tree olja kan hjälpa, som kan ta en luktfri vitlök kapsel dagligen. Lägga levande, nyttiga bakterier direkt i slidan kan också vara ett bra sätt att behandla bakteriell vaginos utan antibiotika-bara njut en tampong i levande naturell yoghurt och lämna i slidan för en timme eller två.

Genom att använda naturliga behandling för BV, kan du snabbt återställa balansen i slidan och komma tillbaka till det normala inom ingen tid, även om du är en långsiktig lidande.