bära din halsduk som ett perfekt accessorieshow att bära en halsduk för petites

Vackra föremål är oemotståndlig för de flesta kvinnor. De skulle vilja köpa en vacker sjal som de vill för det första anblicken utan att fråga om det är lämpligt för dem. Det finns många typer av scarf passar för olika människor. Bara att veta vilken typ av sjal som perfekt skulle passa dig, kan du bära den som en perfekt ljus på dig.
För petites, det finns flera typer av halsdukar som inte är tänkta att bära om du inte har förtroende för att bära dem på rätt sätt som garanterar att den passar dig väl. Sjalett stil är en av de mest rekommenderade ärr stilar. Det är många sätt att bära en samma sjalett för att göra olika stilar.
Det första sättet att bära en halsduk för petites gör en liten sjalett som skall stoppas in i en v-ringning så att halsen öppnas upp, vilket skapar en förlängning illusion. Många damen gillar att knyta den runt halsen och knöt på sidan, gör detta sätt inget att senare petites eftersom det skapar en förkortning illusion, ungefär som en choker halsband skulle göra.
Det är ok att drapera ett diagonalt vikta fyrkantig scarf runt nacken, se till att knuten inte är placerad på ena axeln för att undvika att bli som någon hals alls. Eller du kan också dra knuten ner och bildar en V-form för att göra en illusion av en längre linje övergripande samt längre hals. Det krävs att din överrock med en v-ringning för att sammanfalla med formen på din halsduk. En lätt en, som siden chiffong är bra på det här sättet.
Om du gillar långa halsduk, är det också möjligt att bära den väl på petites. När omslag din lång scarf runt halsen, vara noga din hals om inte gömma helt bakom din lång scarf, öppna halsen och bevara två vertikala linjer kommer att bidra till att se längre.
Om det är en lång scarf med pälsar eller tjocka, välj en mindre bulk halsduk med bär inuti en rock kommer fungerar mycket bättre än att bara vira den runt halsen som skulle se alltför mycket luddiga muzzy och ingen hals.
Det finns några andra sätt att bära en scarf passform för petites, prova om olika sätt att skapa olika effekter som bidrar till att göra dig att vara perfekt.