bakteriell vaginos naturliga botemedel – 3 snabba behandlingar

Bakteriell vaginos naturliga botemedel är ett snabbt, enkelt och ekonomiskt sätt att utrota denna obehagliga tillstånd.

BV är den vanligaste orsaken till skumt luktande flytningar. Ibland rensar villkoret upp av sig själv, men oftare än inte, är de flesta kvinnor frustrerad och upprörd över att finna att de lider av upprepade attacker under en period av år.

Slidan är normalt lätt sur till sin natur och detta bidrar till att stödja bildandet av nyttiga bakterier som bidrar till att bibehålla hälsan hos den vaginala tarmkanalen. När något upprör pH-nivåer, skadliga bakterier krusidullar och orsakar den typiska symtom på BV som inkluderar en grå eller vit vattnig urladdning, klåda och brännande och, naturligtvis, den fiskliknande illaluktande utsläpp.

Konventionella behandlingar du kan få från din läkare eller över disk kommer att ge viss lindring av symptomen men tyvärr gör ingenting för att behandla orsaken. Detta innebär att även om villkoret lägger sig, kommer den underliggande orsaken fortfarande vara där och symtomen kommer tillbaka.

Det är ett välkänt faktum att över 70% av kvinnorna som använder konventionella meds för bakteriell vaginos har en uppblossande inom några korta veckor.

Bakteriell vaginos naturliga botemedel fungerar genom att angripa grundorsaken och stärka immunförsvaret att skadliga bakterier inte kan frodas. Det finns 3 enkla steg du kan ta just nu som kommer att starta dig på vägen till återhämtning.

Ett. Probiotiska Yoghurt – Den innehåller höga halter av nyttiga bakterier och sätta en tampong i slidan som har fuktats i denna yoghurt kan hjälpa till att fylla på utarmade leveranser

2. Tea Tree Oil – Detta är en kraftfull naturlig antibakteriell substans och tillsätta några droppar till ett varmt bad hjälper döda skadliga bakterier

Tre. Cider Vinegar – Den svagt surt pH äppelcidervinäger kan hjälpa balansera slidan störs nivåer. Lägg ett par koppar till ett bad och blöt i 20 minuter

Om bakteriell vaginos inte behandlas, kan det ibland leda till inflammatoriska sjukdomar eller ens infertilitet. Under graviditeten kan BV resultera i tidig arbetskraft eller ens missfall så det är fullt begripligt att bli av med den med bakteriell vaginos naturliga botemedel.