bakteriell vaginos återkommande infektioner-fest bv naturligt

Om du är en regelbunden drabbad av BV, kommer du redan vet precis hur svårt det kan vara att eliminera detta tillstånd. Bakteriell vaginos återkommande infektioner är mycket vanliga och drabbar en stor andel av de drabbade.

Konventionell behandling för BV innehåller antibiotika och olika över disk rättsmedel. Även om det råder ingen tvekan om att de kan ge symptomlindring, får de inte till roten av problemet och detta är själva anledningen till varför många kvinnor tycker att det är så svårt att skaka av. Det är väldigt lätt att förlita sig på konventionella medicin och tror att dessa erbjuda bästa möjliga behandling.

Bakteriell vaginos återkommande infektioner hända eftersom vi ofta tar stora steg för att kontrollera symtomen vid BV och när dessa väl har gått, vi dra en suck av lättnad och tycker att allt är bra, är inte riktigt uppskattar att det som orsakade bakteriell vaginos i första hand helt enkelt kvar. Ett av problemen är att det är nästan omöjligt att fastställa de exakta orsakerna till BV i enskilda kvinnor och den enda möjligheten att framgångsrikt behandla tillståndet är att använda flera olika angreppssätt som eliminerar varje möjlig orsak till bakteriell vaginos, vilket innebär att villkoret helt enkelt inte kan frodas.

För att eliminera bakterieinfektioner vaginos återkommande, kanske de strategier inkluderar enkla metoder för att förbättra kroppens immunförsvar och därmed stärka och förbättra de nyttiga bakterier som trivs i en frisk vagina. Till exempel, äta probiotiska yoghurt, eller ens inför det direkt i slidan via en tampong. Ta kosttillskott som stärker immunförsvaret också kan hjälpa.

Många kvinnor upplever också att med enkla metoder för att döda skadliga bakterier också kan hjälpa till med bakterieinfektioner vaginos återkommande, till exempel lägga till olja tea tree till ett varmt bad. Också ombalansering pH i slidan med hjälp av svagt sura produkter såsom äppelcidervinäger kan snabbt ge lindring.

Snabba åtgärder är alltid en bra idé om du har BV som även inte farlig i ett tidigt skede, om den lämnas obehandlad BV kan leda till inflammatoriska sjukdomar och även infertilitet. Om du har haft bakteriell vaginos längre än tre dagar, eller om du är föremål för upprepade attacker, är det tillrådligt att vidta positiva åtgärder.