återkommande bakteriell infektion terapi – tips och tricks behandlar bv som upprepas även efter rätt behandling

Återkommande bakteriell vaginos förekommer i cirka 30% av kvinnorna efter tre månader efter att ha genomgått behandling med antibiotika, och skjuter upp till ca 50% inom ett år. Det är svårt för de flesta kvinnor på grund av de extra mediciner de måste köpa liksom obehag och besvär som kommer tillsammans med att ha infektionen.

Experter är fortfarande osäker på de exakta orsakerna till återfall av BV, men de flesta pekar på återväxt av organismer som orsakar BV på grund av den förnyade obalans i naturligt tillstånd i slidan. Återkommande bakterieinfektioner behandlingar är en fråga om trial and error och förslagen kanske inte fungerar för alla. De är dock värt ett försök.

Rätt diagnos är det första steget att ta itu med återkommande BV. Symptomen på BV liknar dem av andra vaginala infektioner som orsakas av jästsvampen Candida albicans eller av protozoer Trichomonas. Eftersom dessa är olika organismer från de bakterier som orsakar BV, naturligtvis, har en annan terapi som skall användas. Genom att få fram rätt, kommer du inte slösa tid att få fel botemedel.

Eftersom vård med antibiotika ensam ändå leder till ett chockerande antal återkommande BV, kommer det vara bra att backa upp denna behandling med åtgärder för att hålla den vaginala miljön vid lämpliga förhållanden.

Detta kan göras genom att grundligt rengöra dagligen med tvål och med tillämpning av en vaginal gel som kommer att hålla pH-balanserad således förhindra överväxt av BV föranleda organismer. Återinförandet av “goda” bakterier till vaginan kan också göras antingen oralt eller topiskt så att de återigen kan repopulate regionen. Dessa behandlingar för kroniska bakteriella infektioner kan ta ett tag innan de träder i kraft, så tålamod är ett måste.

Den gemensamma bakterieinfektion hos kvinnor kallas bakteriell vaginos är dominerande i sexuellt energiska kvinnor, men kan också smitta dem som avstår från sex. Det finns flera möjliga orsaker till bakteriell vaginos, som alla leder till obalans i den naturliga floran som bor i vaginan.

Symptomen är obehagliga, såsom förekomsten av en flytningar som har en obehaglig lukt. Även behandlingsbar, det finns flera fall där BV återkommer efter 3 månaders behandling. Detta beror antingen på grund av en ny infektion eller förnyad aktivitet av en gammal sjukdom. I alla fall, här är några förslag på behandlingar för konstant bakteriell vaginos:

• Det kommer att vara klokt att besöka din läkare först och tillsammans, identifiera de specifika orsaken till din BV eftersom det finns flera möjligheter såsom hormonella orättvisor, användningen av vissa feminina renlighet produkter, som har flera sexpartners, och menstruation. Genom att identifiera orsaken du kommer att vara bättre rustade för att ge din BV lämplig terapi.