arbete hemma moms eller Wahms välkomnar alla

“Jag har känt det och jag har haft det, har jag känt, en kvinnas kärlek.
Jag har ätit & jag har slösat, en kvinnas kärlek “-. Alan Jackson

Tja, jag slösar inte detta tillfälle. Nyligen jag studerade Chad Rissenan s $ 9 Lösning för marknadsföring på nätet och arbete hemma verksamhet byggnad. Tchad rekommenderar att gå ett forum som heter WAHM, men inte säga vad som akronym står för.

Som en som tror på följande riktningar jag inte fråga det, jag bara gjorde det. Efter ett tag började jag känna att jag hade råkar gick in damer rummet och det slutligen slog mig. WAHM är kort för arbete hemma moms! Jag var helt generad först att jag hade presenterat mig. Posten hade redan gjorts och det fanns ingen återvändo. Jag var en WAHM.

Den vackraste delen av det är att jag var välkomnas med öppna armar! Visst fanns det en liten ribb och skojar men det var alla i god roligt. De fina damerna där sa att jag kunde vara ett verk på Hem Man och det var allt bra. I själva verket, sade de att det var andra som mig, men jag såg inte några muggar som mitt i forumet.

Sajten / forum grundades av Cheryl Demas som började arbeta hemma i 1994. Det är en biprodukt av tidiga inlägg i sin övergång från att vara en arbetsför mamma till jobbet-at-home mamma som hon beskriver det i sitt välkomstmeddelande.

7 skäl till varför wham fungerar

Anledning # 1: Sajten är där för att hjälpa människor och inte sälja dem. Cheryl driver den punkten hem på flera ställen och gör det klart vad syftet med varje anslagstavla är. Det finns ställen att sälja och det finns platser inte.

Anledning # 2: Cheryl har ett privat forum för alla som vill tala med henne direkt. Ingen annan kan svara på denna anslagstavla och hon har en öppen “cyber dörr” politik.

Anledning # 3: Veckans fråga – I detta forum, sparkar Cheryl bort det med en fråga i veckan och alla jublar med sina 2 cent. Det finns lättsamma frågor och allvarliga ämnen. Det är verkligen intressant att höra svar i denna tavla.

Anledning # 4: Business Råd & Ämnen Business – Detta forum är att erbjuda hjälp, att inte sälja saker. Det finns massor av frågor om precis vad som helst från marknadsföring på nätet för att där finna visitkort till hur man ställer in en signatur.

Anledning # 5: böner och goda tankar förfrågningar – Tidigare i Reason # 1, sa jag att WAHM var där för att hjälpa människor och det är aldrig mer uppenbar i denna anslagstavla. Alla någon gång eller annat har behov av bön och vägledning, och detta är ett forum för det. Folk nå ut här för bön och stöd och de hittar ett överflöd av det.

Anledning # 6: Artikel Directory – Det finns en hel del på att välja ett företag och bestämma vilka företag är en bra passform för dig. Exempel på ämnen är:

* Att arbeta hemifrån – har du vad som krävs?

* Ska jag stanna hemma går tillbaka till arbete eller båda?

* Tio tips för att välja rätt Direct Sales Business.

* Hem affärsidéer

* Arbetar hemma bedrägerier – inte vara ett offer

och flera andra.

Anledning # 7: massor av andra användbara länkar – det finns alldeles för många saker att lista men några typiska exempel är: Jane Råd (a Dear Abby typ plats), Recept för WAHMs, (Revealed Scams) WAHM Undercover, affärsmöjlighet annonser, WAHM Tecknat, Hitta WAHMs nära dig, och mycket mer.

Varför lyssna på mig längre? Gå och se själv vad som finns på WAHM.

http://www.wahm.com/