är trast smittsam yup_ och här är vad du behöver göra

Om du frågar om torsk är smittsam så har du förmodligen har fått det själv, eller har din partner det. Jo, ja, är trast smittsam i termer av att sprida runt din kropp, och, om du har regelbunden sex med en smittad partner. Upptäck här varför, och vad du kan göra åt det.

Torsk kallas också svampinfektion eller Candida eller candidiasis, och används ofta för att beskriva oral svampinfektion, särskilt hos barn. Orsaken till svampinfektion är en svamp som kallas Candida albicans som du hittar i de flesta av den allmänna befolkningen. Men det inte orsakar normalt du några problem om det inte overgrows och sprider runt din kropp.

Det är normalt förhindrad att göra detta genom att kroppens “vänliga” bakterier. Ibland dock, är dina goda bakterier nivåer sänks till den punkt där Candida kan växa över i en infektion. Därför är muntorsk är ganska vanligt bland nyfödda barn vars immunsystem inte är fullt utvecklad.

Candida svampen gillar särskilt de mörka, varma, fuktiga områden av kroppen såsom tarmen, slidan, munnen, anus, etc., men det kan dyka upp nästan var som helst. Det är mycket ofta börjar i mag-tarmkanalen och sedan sprider sig till andra delar av kroppen. Kanske den vanligaste är vaginal svampinfektion eller vaginal svampinfektion. Och hos män är det penis svampinfektion.

Så du börjar att se varför regelbundna samlag med en smittad partner kan göra trast smittsam. Men låt oss vara tydliga här, även om kön inte kan “orsaka” torsk, kan det överföra “den till andra. Och så sex, medan minst en partner har smittan, innebär att en bot är svårt att få. Och ännu värre, kommer kön att hålla överföra smittan fram och tillbaka mellan partnerna. Så, ja, är trast smittsam.

Din normala dagliga medicinering kommer att bestå av drog-baserade krämer osv, att du ansöka direkt till de lokala symptomen. Detta kan vara till nytta, men många kvinnor verkar hålla få jäst infektioner när de kommer ut drogerna, eller, deras trast är svåra att utrota i första hand.

Det är därför så många nu utnyttjar de stora fördelarna med helt naturliga botemedel för sin trast smitta. Det finns enkla saker som yoghurt, tea tree olja, etc., men du måste också beakta de underliggande frågorna som kan hjälpa “trigger” Candida liknande, din kost, din allmänna hälsa, eventuella underliggande medicinska tillstånd, livsstilsfrågor, hormonella förändringar , och mycket mer.