är du överväger bröstimplantat

Låt oss inse det – de flesta av oss är inte födda med ganska kroppen skulle vi ha trott, men tack vare medicinska framsteg, förbättringar finns tillgängliga. Funderar du bröstimplantat? Kvinnor över hela Amerika är nöjda med sina bröstimplantat, stärka deras självförtroende och självkänsla.

Bröstimplantat kan förbättra hur din kropp ser ut och hur du känner för din kropp. Bara en kopp storlek kan få dig att känna så mycket sexigare. Bröstförstoring kan göra brösten större och förbättra formen av bröstet. Oavsett anledning till ditt funderar på plastikkirurgi, är modern bröstförstoring säker och processen är relativt enkel.

Oavsett om du är född med mindre bröst, brösten sag tack till moderskap, eller om du bara vill ha en annan storlek, kan implantat hjälpa dig att du är din kroppsuppfattning. Plötsligt kommer du att känna dig yngre, sexigare och mer kvinnligt. Det är en fantastisk känsla att ha den siffran du alltid drömt om.

Det finns två grundläggande typer av implantat att tänka – silikongel implantat och saltlösning fyllda implantat är både används och godkänns, men saltlösning fyllda implantat är de mest populära. Oavsett vilken typ av implantat du bestämmer dig, kan du vara säker på båda typer av implantat är säkra. Så låt oss titta på de två olika typer av bröstimplantat närmare.

Saline fyllda implantat har varit den vanligaste för en mycket lång tid. Denna typ av bröstimplantat är tillverkad av av ett semipermeabelt silikonelastomer skal som är mycket hård. Det finns en enda ventil på framsidan av implantatet.

Saline bröstimplantat finns i antingen strukturerad eller slät, och du kan välja antingen en profilerad eller rund form. Den konturform kallas ibland teardrop eller anatomiska formen. Eftersom saltlösning bröstimplantat är fyllda vid tiden för operationen, kan du välja vilken storlek bröstimplantat du vill. Denna typ av implantat är extremt mångsidig.

Saline bröstimplantat varierar i volym, skalets yta, godstjocklek, deras förmåga att expandera, och deras form. Dessa är ett utmärkt val om du behöver korrigera en skillnad i storlek mellan brösten. Balansera dina bröst “symmetri är ett sätt att bröstförstoring är en stor förbättring för ditt självförtroende.

Silikongel bröstimplantat har ett yttre skal som är tillverkat av ett massivt silikon material liksom den fyllda saltlösning implantatet. Precis som namnet säger, är dessa implantat fyllda med silikongel. Denna gel är ett halvfast material och det yttre av bröstimplantat är slät eller texturerad.

Vissa studier visar att den texturerade exteriör kan resultera i mindre ärrbildning, men nackdelen är att det kan vara synliga rynkor i huden och ett större snitt behövs eftersom implantaten inte in så lätt.

När din bröstimplantat dimensionering har slutförts, kommer din bröstimplantatkirurgi schemaläggas. Med din silikongel implantat, kommer ett snitt mellan 3 centimeter göras på vecket ligger antingen under eller strax över bröstet. Den silikon implantatet kan införas genom en armhåla snitt, men det är mycket svårare och det finns en högre risk för att implantatet skadas bli.

Bröstimplantat kirurgi är allvarlig operation och du måste noga överväga om det är rätt för dig. När du väljer storlek bröstimplantat, är det viktigt att vara realistisk. I en fantasivärld, kan de tredubbla D’s vara bra, men vill du verkligen vill bära runt dem för resten av ditt liv?

Om du har funderat på bröstimplantat under en tid, diskutera dina alternativ med en licensierad och erfaren plastikkirurg. Bröstimplantat kan förbättra din självbild och ger dig extra förtroende för att dina vänner och familj kommer att se direkt. Du kommer att känna dig som en ny kvinna.