är du en brud på jakt efter den bästa hälso-och träningsprogram som är rätt för dig

Är du en brud på jakt efter den bästa hälsa och fitness program som är rätt för dig?

Intelligenta fitness tips för brudar som vill vara redo för den största dagen i deras liv

Din bröllopsdag närmar sig snabbt, och naturligtvis du vill se ditt absolut bästa som du gå ner i gången. Innan du galen om vad du gör med dina “problemområden” och börja tänka på alla de skäl som du hatar att träna, kom ihåg att du kan göra detta utan en no-nonsense personlig tränare eller dyr gym medlemskap. Det tar bara lite disciplin, fokus och några smarta knep fitness!

Gå om du inte kan köra!

? Myt: Du måste spendera timmar som körs på ett löpband för att verkligen komma i form snabbt.

? Fakta: Promenad varje dag är ett smart och enkelt sätt att sparka igång din dagliga träning rutin. Att hålla en jämn steg kommer att hjälpa dig att bränna kalorier, gå ner i vikt och befria alla pre-wedding stress.

? Go: Försök att skjuta minst 30 minuters promenad om dagen när det är möjligt, och göra detta minst fem dagar i veckan. Enligt den amerikanska rådet om Motion, nybörjare kan tona ner det initiala trycket genom att begränsa både deras tempo och sträcka de går. Detta innebär att du kan bryta upp promenader i hanterbara bitar hela dagen och ändå skörda frukterna. Börja med en 5-minuters morgon promenad runt kvarteret, och sedan öka din tid och avstånd successivt under hela dagen. Ta en 10-minuters promenad under din lunchrast och en 15-minuters promenad på kvällen efter jobbet. Tänk på att hålla en jämn takt är viktigare än den hastighet som du går. Ditt mål är att höja pulsen något (om du inte kan prata medan du går, du kommer för fort).
Hoppa inte stretching!

? Myt: Så länge du svettas, du får en full workout.

? Fakta: Ge din kropp en ordentlig uppvärmning och nedvarvning är inte bara en nödvändig del av varje träningspass, den har gott om extra förmåner. Stretching före och efter ett träningspass ökar inte bara övergripande flexibilitet och ökar cirkulationen, men enligt personalen vid Mayo Clinic, kan det också förbättra din hållning och lindra stress.

? GO: Eftersom de flesta typer av träning gör att musklerna i kroppen att böja och kontrakt, kommer du vill sträcka före och efter varje, och minst tre gånger i veckan, för att upprätthålla en balans – särskilt om du inte gör det! brukar träna. Det finns en konst att sträckning ordentligt. Andas konsekvent och djupt, men vara noga med att inte pressa dina gränser. Det är normalt att känna lite spänning, men du aldrig vill förlänga eller inneha en smärtsam stretch.
Snack smart!

? Myt: Du måste undvika automater på jobbet till varje pris.

? Fakta: Smarta mellanmål val kan hittas bland de vanliga erbjudanden skräpmat. Du måste bara veta vad man ska undvika.

? Go: Du är upptagen och ibland behöver mellanmål på språng – vi får det!. Men om du måste träffa automater, börja med att söka ut snacks som är låga i fett, natrium, kalorier eller kolhydrater, och akta dig för portionsstorlekar. Live Friska Amerika rankas klassiska favoriter som Doritos, käglor och frostade Strawberry Pop-Tarts bland dess topp fem “bara gör det inte” vending tilltugg. Undvik dessa och ta något från sin bästa-spel lista: Baked! Lay Original Chips, krukor Kärnor solros och Smartfood lägre fetthalt Popcorn.
Tro inte allt du läser om vatten!

? Myt: Dricka flaska efter flaska vatten kommer att hjälpa dig gå ner i vikt.

? Fakta: Det är en sådan sak som att dricka “för mycket” vatten, och detta kan orsaka kramper och natrium brister bland andra komplikationer.

? Go: Folk säger ofta att dricka mycket vatten kan hjälpa till med bantning och intensiva planer träning. Men om du gräver lite mer, ser du att vissa medicinska och hälso-och sjukvårdspersonal oense. Medan hålla hydrerad kan hjälpa rena kroppen, dricka för mycket vatten kan leda till minskad natriumhalt i blodet. Bo hydratiserade, men vara noga med att inte överdriva.

Referenser: idé fitness, lsj.com nyheter

vidarebefordras av, Natalie Pyles

Hälsa & fitness expert, nutrition specialist, brud fitness, författare, och nsa högtalare