är Brun utan sol säker

De flesta av oss vet redan att solljus och sollampor är dåligt för vår hud. Inte bara göra dessa saker leda till att huden åldras snabbt, orsakar de också att huden sag och rynkor. Hur är Brun utan sol? Är denna metod för mörkfärgning av huden säkrare än någon annan metod?

hur är din hud?
Det finns många sätt att få ett faux tan dessa dagar. Från sunless spray garvning olika garvning krämer och lotion, är det inte svårt att fejka att solkysst glöd. Det enda problemet är att huden tenderar att absorbera nästan allt som är placerad på det. Således, kommer huden absorberar någon form av Brun utan sol som används … eller kommer det?

För att besvara denna fråga är det viktigt att förstå hur Brun utan garvare faktiskt fungerar. Tro det eller ej, dessa metoder för mörkfärgning av huden är inte riktigt lika illa för dig som du kanske tror. I själva verket kan de vara ännu det bästa möjliga sättet att avvärja hudsjukdomar samtidigt få den frisk lyster.

hur Brun utan garvare arbetar?
De flesta Brun utan garvare har en vanlig ingrediens: dihydroxyacetone (DHA). Denna produkt reagerar med den yttre delen av huden en gång den tillämpas. Så snart detta sker, börjar det översta lagret av huden att mörkna.

Eftersom den yttre delen av huden är täckt med döda hudceller, gör Brun utan sol inte pågå under en lång tidsperiod. Eftersom de döda hudceller sloughed bort, går Brun utan sol med dem. De flesta Brun utan garvare varar från fem till sju dagar.

är Brun utan sol säkert?
För närvarande har Food and Drug Administration godkänt DHA för användning på huden. FDA anser också att Brun utan sol är ett mycket säkrare alternativ till någon annan typ av garvning. Men detta betyder inte att det inte finns några risker med Brun utan garvare.

Även om det inte finns några aktuella biverkningar är kända i samband med DHA, varnar FDA att denna produkt kan ha en negativ effekt på ögonen, näsa och öron. Således, om du planerar på att sola i en Brun utan sätt, är det en bra idé att bära skyddande öga, näsa och öra redskap. Dessutom bör det övervägas att FDA kan ändra sina tankar om Brun utan garvare eftersom tiden går.

överväganden
Även om det är sant att FDA inte för närvarande tror att Brun utan garvare är dåligt för huden, betyder det inte att den fortsatta utvecklingen inte kommer att inträffa. Om du vill hålla din hud frisk, tänka på att huden absorberar nästan allt som är placerad på det.

I slutändan, de bästa möjliga produkter för din hud är de som är hundra procent organisk. Se till att du behandlar din kropp rätt med top-of-the-line produkter. Om du måste ha den frisk lyster, ta dig tid att läsa allt om Brun utan garvare innan du kliver in i den salongen. Du har bara en skin – se till att ta hand om det.