använder örter för värmevallningar

Vi har alla hört uttrycket “värmevallningar”, om vi inte har levt under en sten, eller är för unga för att betala attentino sådana hälsawoes. Värmevallningar är vanligtvis förknippas med den period i livet där en kvinna går igenom vad som kallas klimakteriet, och därefter klimakteriet.

Detta är den tid i livet för en kvinna där hennes menstruationscykel saktar ner, och till slut stannar. Det finns också en djupgående hormonell förändring i kroppen, vilken sänker nivåerna av signaturen kvinnliga hormonet östrogen i kroppen.

Denna dopp i östrogen och efterföljande ökning av andra hormoner i kroppen orsakar flera förändringar som resulterar i kroppen förändras som tyvärr inblandade obehag och många gånger känslomässigt prövande tider. En stor del av denna historiska omläggning är något som har medicinskt och populärt myntade som “värmevallningar”. Värmevallningar är precis vad de låter som.

De tidsperioder, varierande i längd, där kroppen plötsligt känns extremt överhettade. Har du någonsin varit i en mycket stressande situation, eller lagts på plats? Det finns en hög sannolikhet att du kände något som en varm blixt, med ögonblicklig svettning, en eventuell känsla av illamående och känslan att din kropp var plötsligt “on fire”.

Det enda problemet är, klimakteriet och värmevallningar tenderar att inte bara längre och förekommer oftare än den tvivelaktiga obekväm situation vi har alla varit i, och de har också vissa ytterligare biverkningar som är ännu mer skrämmande om du inte är säker på vad som händer med dig. Detta är precis anledningen till att så mycket uppmärksamhet har fokuserat på detta symptom på klimakteriet.

Kvinnor tycker denna okontrollerbara och oförutsägbara aspekt av livsförändrande period att vara alarmerande, och naturligtvis de söker vägar att minska dem eller tom eliminera dem.

Det finns vissa kosttillskott på marknaden idag som är fyllda på hyllorna i populära apotek och livsmedelsbutiker, men vad har de i dem som hjälper värmevallningar, och kan också hjälpa till att kompensera de andra symptom på klimakteriet och den åtföljande hormonell obalans ?

Många gånger den primära ingrediensen kommer du att se i naturlig menopaus lättnad tillskott är örter och växter som innehåller ett ämne som heter soja eller isoflavoner soja. Dessa naturliga växt kemikalier kan försiktigt efterlikna effekten av östrogen i kvinnans kropp, och kan hjälpa till att fylla på effekterna av detta hormon i kvinnans kropp.

Detta är anledningen till att de används i örtmedicin för att bidra till att minska eller hjälpa till att eliminera värmevallningar, samt lindra andra obehagliga symptom på klimakteriet och klimakteriet.

Tillsammans med soja, det finns en mängd andra östrogen-härma föreningar som finns i naturens örter som vanligen används i dagens moderna hormonella kontrollen kosttillskott samt går tillbaka tusentals år för kvinnor som drabbats av olika biverkningar av östrogenbrist.

Jättenattljusolja är en mycket populär ört som används för att kväsa värmevallningar. Jättenattljusolja har länge använts, ibland i kombination med andra örter, att avhjälpa värmevallningar genom att hjälpa till att återställa balansen i kroppen.

Jättenattljusolja kan, i vissa kvinnor som kan vara känsliga, producera obehagliga biverkningar, så det är bara noggrant läsa etiketter när du köper något.

En annan ört som rekommenderas varmt för kvinnligt hormon balans och varma symptom blixt är silverax. Silverax är en ört som har milda kvaliteter östrogen härma, men återigen, bör denna ört behandlas med försiktighet också, eftersom det har varit känt för att orsaka gastrointestinala problem för vissa känsliga individer.

Andra örter som har samma milda östrogen egenskaper, och kan också tas är wild yam, fänkålsfrön, och linfrö, den senare som jag personligen gillar att använda i matlagning som förmodligen är ännu bättre än att köpa det som ett komplement.

Det brukar rekommenderas när du först börjar ta en ört, till att börja med små doser, för att minimera eventuella biverkningar och testa vattnet för några personliga känslighet för en viss ört innan djupdykning i huvudet först.

Med lite försiktighet, och beväpnad med viss kunskap om örter som du kan söka som kan hjälpa till med värmevallningar, har många kvinnor funnit att dessa örter, eller till och med kombinationer av dessa örter har resulterat i en mycket framgångsrik behandling för sina varma FLA