alternativa fibroid tumörbehandling

Alternativa fibroid tumörbehandling blir mer och mer populärt som kvinnor inser att det finns ett livskraftigt alternativ till smärtsamma och potentiellt dyr operation för behandling av myom.

Den främsta anledningen till alternativa fibroid tumörbehandling är ett gångbart alternativ härrör från det faktum att muskelknutor är mycket sällan livshotande. Under normala omständigheter bör tumörer behandlas snabbt för att undvika de potentiellt farliga förhållanden. Myom är annorlunda dock. Endast 0,1% av alla fibroida villkor är någonsin livshotande. Detta innebär att när du får en bekräftelse från din läkare att du är en av de allra flesta som har muskelknutor som är helt ofarliga, har du olika behandlingsalternativ att överväga.

Alternativa fibrösa tumör behandlingar inkluderar äta anti-inflammatoriska livsmedel som man tror att vissa kvinnor helt enkelt bevisa för inre kroppsliga inflammation och att detta kan bidra till fibroid tillväxt. Livsmedel såsom humle, spiskummin och rosmarin är lugnande och har anti-inflammatoriska egenskaper.

En annan behandling är att försöka minska mängden östrogen i kroppen, eftersom det är tänkt att “bränsle” fibroid tillväxt. Även om östrogen är naturligt, är det känt att överviktiga kvinnor har högre nivåer, så att hålla vikten under kontroll kan hjälpa.

Vissa kinesiska örter är kända för “rengöring” det reproduktiva systemet och har visat sig ha en positiv effekt för kvinnor med myom.

Ett alternativ du har är att helt enkelt lämna de muskelknutor som de är. De flesta kvinnor tycker att efter klimakteriet, nedgången i östrogen nivåer naturligt orsakar fibrösa tumörer att krympa naturligt. Nu för kvinnor med små fibrösa förhållanden som kan vara närmar sig klimakteriet, är det värt att överväga.

Den konventionella behandlingen är kirurgi. Det finns olika alternativ som kan göras tillgängliga och dessa beror till stor del på din ålder, skick och storlek muskelknutor och huruvida du vill ha barn. Till exempel finns det kirurgiska ingrepp som avlägsnar enskilda stora fibroids, lämnar livmodern intakt. Ett annat alternativ är där hela livmoderslemhinnan avlägsnas. Ett annat alternativ är att du har ett förfarande som utförs som skär av blodtillförseln till de enskilda muskelknutor, vilket får dem att krympa och dö bort. Det finns också en hysterektomi, som är den fullständigt avlägsnande av livmodern.

En av de viktigaste frågorna med kirurgiska ingrepp är att de bara behandla symtomen på muskelknutor och inte de verkliga orsakerna. Detta innebär att när operationen är över och kroppen börjar återgå till det normala, muskelknutor är sannolikt att återvända efter alla andra förfaranden än en hysterektomi. Dessutom bedriver kirurgi alltid risker såsom anestesi risker, risker för infektioner och allmänna kirurgiska risker såsom blodproppar, kraftig blödning etc.

Ett bra alternativ fibroid tumörbehandling börjar att bli av myom mycket snabbt och kommer att ta hänsyn till vad som kan ha orsakat muskelknutor i ditt individuella fall och ge dig goda råd som kommer att hindra dem att återvända i framtiden.

Om du funderar på fibroid operation, anser att myom är inte ett farligt tillstånd, och detta innebär att det är väl värt att ge en alternativ behandling en prova först. Om följs korrekt, fungerar denna behandling för över 87% av kvinnorna, med de flesta börjar se resultat inom en mycket kort tid.