alternativa behandlingar för bakteriell vaginos naturliga hemgjorda behandlingar för att behandla BV

Bakteriell vaginos är ett mycket irriterande sjukdom, som tenderar att återkomma. Den orsakas av minskat antal goda bakterier med en ökning av antalet skadliga mikroorganismer i reproduktionsorganen.

Många kvinnor söker behandling på grund av de irriterande symptom i samband med det som förekomsten av illaluktande utsläpp, sveda, samt klåda och smärta vid urinering. Sådana behandlingar kan omfatta användning av läkemedel med alternativa behandlingar för bakteriell vaginos. De alternativa behandlingar inkluderar följande:

1) Yoghurt douche. Det är tillämpningen av yoghurt (ja, de som du äter) till reproduktiva organ i sju dagar från början, och sedan i ytterligare sju dagar efter den inledande behandlingen. Detta ger Lactobacillus organismer som bidrar till att upprätthålla surhetsgraden i din fortplantningsorganen. Du har också möjlighet att konsumera din dagliga dos av yoghurt tillsammans med douche. Detta är särskilt effektiv för gravida kvinnor.

2) Väteperoxid douche. Detta innebär användning av tre procent väteperoxid som en douche. Väteperoxid har antimikrobiella egenskaper som begränsar antalet skadegörare som finns i tarmkanalen och är effektiv i nio av tio kvinnor som använder det.

3) användningen av ättiksyra vaginala geler. Ättiksyra vaginala geler har samma komponent som ättika används som hemma. Det hjälper till att upprätthålla det sura pH honans reproduktionsorgan och håller antalet goda bakterier högt samtidigt hålla skadliga från frodas. Denna behandling är effektiv i att eliminera den dåliga lukten i samband med sjukdomen.