allt du behöver veta om system hårborttagning, metoder och produkter

Det finns en massa olika system hårborttagning på marknaden syftar till att bli av med oönskat hår, och vissa har olika kostnader. Från plocka bort håret med rötterna, för vilka de största utgifterna är smärtan, till professionell elektrolys eller laser hårborttagning, kostnader för dessa tjänster kan snabbt lägga upp.

Med de olika systemen hårborttagning på marknaden, några av dem erbjuder en permanent lösning på oönskat hår. Några av de mer lyxiga behandlingar som laser hårborttagning och elektrolys maj kommer närmast en permanent lösning, men behandlingarna är inte billigt och det finns ingen garanti för att en del av håret inte växer tillbaka.

Det finns senaste hårborttagning system kommer in på marknaden att använda radiofrekvens för att förstöra de enskilda hårstrån samt skada follikeln att förhindra återväxt. Skaparna av dessa system hårborttagning uppge ingen smärta och en 60 procent framgång efter den första in-home behandling. Ljudvågor överförs genom håret av en pincett-liknande anordning för enskilda hårstrån och för större fläckar av oönskat hår, är en lapp används för att döda håret utan att dra ut med rötterna.

olika hårborttagning metoder och jämförelse mellan klinisk strategi och naturliga sätt

Det finns många sorter av olika metoder för hårborttagning och jämförelse mellan klinisk strategi och naturliga sätt, och varje person kommer att ha speciella önskemål om vad de vill använda. En persons preferenser är vanligtvis beroende av mängden av hår som de behöver för att tas bort och där omkring på kroppen det är. Medan vissa människor behöver bara håret tillfälligt ta bort, andra kommer att ha lite hår bort permanent. För många år, rakade de flesta män sina skägg och mustascher, och de hade vanligtvis en föredragen metod hårborttagning. Det var oftast en rakkniv. Många män skulle raka bröstet som en tillfällig borttagning metod, men andra har valt att ha vaxning som avlägsnande metod. Varje hårborttagning metod har fördelar och nackdelar.

De senaste olika hårborttagning metoder och jämförelse mellan klinisk strategi och naturliga sätt inkluderar lasrar som kan bli av hår från olika ställen på kroppen. Lasern metoder är vanligtvis en effektiv metod för permanent hårborttagning. Lasern är ett utmärkt val, men lasern är också en dyr hårborttagning teknik. De lasermaskiner är dyra, och dessa måste drivas av kvalificerade tekniker. Ibland människor måste gå flera sessioner för att ha alla hår avlägsnas efter behov.

Vaxning är en metod för hårborttagning som kommer att orsaka viss smärta. Smärtan är uthärdlig, men vissa människor inte vill uthärda smärtan av detta förfarande

hårborttagning produkter

En av de vanligaste metoderna för hårborttagning är rakning. Den hårborttagning som är involverade i rakning är enkel att skaffa och tillämpa. De inkluderar en rakhyvel, rakgel och de flesta väljer att använda en fuktkräm efter rakning för att förhindra hudirritation. Detta är inte en permanent åtgärd, och måste upprepas ofta.

Hårborttagning produkter kan vara så enkelt som att använda en pincett för att dra oönskat hår. Återigen, kan inte en långsiktig lösning, men lätt göras hemma. Vaxning är en annan av de olika produkter hårborttagning som kan användas hemma. Denna form av hårborttagning behöver värma vax och tillämpa band till området. De vaxremsorna dras sedan av för att bli av med håret. Det är viktigt att vara försiktig med att inte bränna dig med vax. Denna metod kan också göras på ett spa eller klinik. Socker vaxer används också. Dessa är lättare att städa upp, eftersom svaret helt enkelt upplöses när vatten används.

Elektrolys är en av de många produkter hårborttagning som kräver flera applikationer behandling. Elektrolys görs genom att infoga en mycket liten nål i en hårsäck. En avgift på el överförs att döda hårrötterna, hindrar håret från att växa. Detta kan ta lite tid, eftersom varje hårsäck kräver att penetreras.

Laser hårborttagning blir ett mer lämpligt och säkert sätt att ta bort hår. Återigen, innan du använder denna produkt hårborttagning, se till teknikern och centrum använder rätt protokoll. En laser använder ljusstrålar i olika våglängder för att utplåna hårsäckar. Återigen, kan det ta några månader att få önskad effekt, och kan bli kostsamt.

Hårborttagning produkter kan användas i hemmet eller det kan vara nödvändigt att söka en professionell hjälp. De flesta av dessa produkter kan inte helt eliminera hårväxt omedelbart. De flesta hårborttagning produkter måste användas ofta som hårväxt är kontinuerlig. Elektrolys och laser visar lovande resultat i permanent stoppa hårväxt, men kräver en lång tid att få detta resultat.