abortkliniker rådgivning till patienter om deras val

Det uppskattas att 33 procent av kvinnor i USA kommer att ha en abort någon gång i sitt liv. Detta innebär att det finns en hel del kvinnor i USA som känner till eller har haft en abort. Valet att göra en abort är aldrig lätt. Det är en av de svåraste tider i en kvinnas liv som det finns mycket ångest, rastlöshet, trötthet, rädsla, skuld, skam, skam, rädd, ensamhet, misslyckande, doom, traumatiska, depression och gråter hela uppstå när det gäller tankar bär en oönskad graviditet. Även om det finns många kvinnor som har gått igenom en abort personligen, finns det fortfarande 66% av befolkningen som aldrig har haft en abort. Det är en tid för förnekelse och sedan komma till ett beslut om vad man ska göra med att vara gravid och det är oväntat. Skulle kvinnan sätta graviditeten för adoption, eller ska hon försöka hålla barnet eller avbryta graviditeten. Kärnpunkten i denna fråga är att en kvinna som har intelligens att sitta ner med en penna och papper tillsammans med hjälp från det hon läser och samlar genom samråd kommer att hjälpa henne att fatta beslut om vad som är det bästa valet för sin situation . Det är inte vad som är bäst för någon annan eller författaren. Beslutet att avsluta en graviditet är ytterst en privat angelägenhet mellan patienten och hennes läkare.

Beslutet att göra abort är baserad på fysiska, känslomässiga, psykologiska, familj, ålder, fosterskador och genetiska defekter. Om en graviditet hotar kvinnans liv eller hälsa, då kvinnan har att fatta beslut om huruvida hon bör avsluta eller fortsätta graviditeten. Det finns många fall där kvinnor dör före, under eller strax efter förlossningen av många skäl även när kvinnan är frisk. Det är ingen rationell känsla för en kvinna att inte ha det yttersta beslutet om förlusten av sitt liv att veta att hon har en sjukdom som har en stor chans att döda henne.

Abort anläggningar har telefon rådgivare dagtid, och några har medicinsk personal tillgänglig efter timmar för att diskutera patienters oro att vara gravid och vad hennes alternativ. Det finns några medicinska personal som använder e-post för att kommunicera med patienter som kan vara ovilliga att prata med medicinsk personal på telefon om sin graviditet.

Valet att ge ett barn för adoption är mycket svårt för patienterna. Det händer sällan. Anledningen är främst att kvinnan känner att hon inte kunde acceptera att ha ett barn i världen någonstans och hon har ingenting att göra med det. Det är psykologiskt förödande för de flesta kvinnor. Dessutom, det är skyddet för privatlivet. Det skulle finnas människor som kanske känner patienten var gravid och skulle vara pinsamt för henne eller hennes familj om graviditeten fortsätter.

Beslutar att behålla eller avbryta en graviditet är en av de svåraste tider i en kvinnas liv. Det är OK att få information från så många som möjligt, inklusive bön, präster, föräldrar, läkare och nära familj och vänner. De flesta kvinnor väljer att inte diskutera en oönskad graviditet med alltför många människor.

Sammanfattningsvis är det viktigt att få sanningsenlig och välgrundad information för att göra det bästa beslutet för en kvinna att fortsätta eller avbryta graviditeten. Abort anläggningar är en av de bästa ställena att gå för att få information om abort. Det finns ingen uppmuntran att göra abort. Det är kvar upp till patienten om vad hon slutligen vill göra. Om en kvinna är obeslutsam, hon skickade hem till henne för att allvarligt fundera huruvida en abort är det rätta för henne.