6 Hem behandling för att bli av en svampinfektion

En svampinfektion är ett mycket obehagligt tillstånd som många kvinnor handskas med dagligen. I själva verket kommer 75% av alla kvinnor har en under sin livstid, medan 50% kommer att ha flera jäst infektioner. Jästsvampen bakterien Candida albicans och några andra bakterier av denna art orsakar svampinfektion. Denna bakterie är normalt finns i kroppen, men det orsakar problem endast när den växer överdrivet. Det är också viktigt att veta hur man kan bli av en svampinfektion eftersom denna sjukdom kan orsaka kvinnans vagina några allvarliga skador. Rivsår kan uppstå om kvinnan bär alltför snäva byxor eller underkläder. Dessa sår kommer säkert också inträffa när hon engagerar sig i samlag.

Ett. Drick tranbärsjuice. Tranbärsjuice bidrar till urin-och vaginal hälsa. Ät färska tranbär, dricka tranbärsjuice eller ta tranbär tillskott. ? Kost tranbär kommer att sänka pH på din urin orsakar en ökning i vaginal surhet när den passerar genom slidan. De jäst smittade områden kommer att vara “tvättas rena”.

2. En annan naturlig botemedel mot svampinfektion är borsyra. Borsyra är ett kemiskt ämne med milda antiseptiska och svampdödande egenskaper. En liten italiensk studie undersökte effekten av en lokal behandling med borsyra jämfört med oralt treamtment med svampdödande läkemedel itrakonazol (Sporanox) i 22 kvinnor med återkommande svampinfektion. Den aktuella borsyra visade sig vara lika effektivt som itrakonazol.

Tre. Acidophilus diet gillar ostmassa och yoghurt och probiotika är också en del av populärkulturen vaginal svampinfektion behandling. Teatree olja ansökan till det smittade området bidrar också till att minimera smittan. Huskurer som äppelcidervinäger, vitlök ger också stor lättnad från irritation orsakad av infektion. Vissa svampinfektion behandlingar inkluderar orala läkemedel, beroende på smärta och obehag hos patienten och om det fysiska tillståndet hos patienten är svår.

4. Kan göras genom att ha rätt kost som kan orsaka kemisk obalans i kroppen oftast det mest effektiva enligt forskning är genom att skära ner på socker. Förebyggande kan också göras genom att bära ljus och andas bomullskläder och undvika den snäva och begränsande slag. Detta kommer att förhindra svettning under de särskilda områden och därmed begränsa de platser där jästen kan föröka sig. Det skulle också vara klokt att undvika kemikalier som kan skada den kemiska balansen i kroppen såsom starka rengöringsmedel, färgämnen, bläck, sprejer och parfym.

Fem. Ta en vitlök komplettera. Vitlök är en naturlig svamp mördare. Ät en vitlöksklyfta eller köp vitlök tabletter från hälso-mataffär.

6. Yoghurt betraktas som en av de bästa hem rättsmedel för jäst infektioner. I själva verket är det lämpligt att dra en tampong i ostmassa och placera den i den infekterade området i minst en timme. Grund och botten kommer de friska erforderliga bakterier från ostmassan ersätta de ohälsosamma jäst bakterier. Detta skulle kunna upprepas två gånger till tre gånger om dagen.