3 sätt att lindra symtomen vid klimakteriet och PMS

Undvik värme, koffein, alkohol och kost piller hjälper till att lindra nattliga svettningar.

Dessa gemensamma triggers kommer att öka kroppstemperaturen, metabolism och över stimulerar hormonproduktionen leder till regelbundna nattliga svettningar.
Undvika dessa triggers och ersätta dem med lämpliga alternativ kommer att bidra till att förhindra uppkomsten av nattliga svettningar, vilket resulterar i en mer vilsam sömn för dig och din make.

Regelbunden motion, meditation och vattenförbrukning kommer att minska led-och ryggsmärta lindra huvudvärk och lindra humörsvängningar.

Motion kommer att hålla leder och muskler mobil och har en massiv effekt på något gemensamt och ryggsmärtor som många kvinnor lider med på grund av hormonella obalanser. God daglig vattenförbrukning och meditation kommer att säkerställa adekvat hydrering nivåer och minska stress som ofta orsakar huvudvärk.
Minska stress naturligt uppmuntrar kroppen att realisera endorfiner resulterar i en hiss i humöret. Yoga är ett bra sätt att träna och är en aktiv form av meditation.

Rest! Den enskilt viktigaste faktorn för att hjälpa erövra hormonell obalans.

Det är viktigt att du ger dig själv tid att vila. Detta kan bidra lugna sinnet och slappna av kroppen.
Ständigt går till sängs senare kommer att störa din naturliga biorytmer, vilket resulterade i många fysiska och psykiska problem

Många människor vill erövra klimakteriet och PMS på ett naturligt sätt utan någon form av syntetiska hormoner (p-piller eller HRT). Det finns alternativ och de verkligen gör jobbet.

Det finns många naturliga sätt att lindra din klimakteriet och PMS-symptom, om du bara vet var du hittar dem.